Tivat Hotel Regent na listi najboljih na svijetu

Hotel Regent Porto Montenegro uvršten je među najbolje hotele na svijetu u britanskom izdanju prestižnog lifestyle i travel magazina, “Conde Nast Traveller”, saopštili su danas iz hotela Regent Porto Montenegro. Hotel Regent uvršten je ranije među najbolje hotele i u ruskom izdanju ovog magazina.

Na zvaničnoj listi “Conde Nast Traveller Hot List “, Regent se svrstao tik uz renomirane hotele poput hotela “Metropolitan” u Majami Biču ili “Belle Mont Farm”, St Kitts & Nevis na Karibima.

 

“Hot lista britanskog izdanja časopisa ‘Conde Nast Traveller’-a znači dobrodošlicu u klub najboljih. Takođe, ovo priznanje dolazi u pravom trenutku odnosno tik prije glavne sezone. Čast je biti u društvu najboljih i biti prepoznat na jednom od svojih primarnih tržišta od strane publikacije koja se percipira kao glavni vodič za putnike koji su u potrazi za luksuzom i novim destinacijama ” izjavili su iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro.

“Condé Nast Traveller” je prestižni magazin, koji se od strane čitalačke publike, koja sebi može da priušti ekskluzivna putovanja, percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije.

Uredništvo magazina “Conde Nast Traveller” vodio je i jedan od najeminentnijih imena novinarstva, Harold Evanst, koji je upravljao renomiranim “Sunday Times of London” i “The Times”-om. Magazin se trenutno izdaje u Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji, Grčkoj, Indiji i Rusiji.