Praznik Mimoze Herceg Novi

Praznik Mimoze Herceg Novi

? 54. Praznik mimoze ?

Stiže nam februar i zajedno sa njim i Praznik mimoze – manifestacija koja u Herceg Novi od 17.02-04.03. donosi mnogo dobrog provoda!

Tokom 16 dana festivala, organizujemo preko 50 događaja, za svačiji ukus. Naše koncerte, karnevale, maskenbale, povorke, izložbe, predstave, književne večeri, sportske programe i druge sadržaje tokom februara i početkom marta posjetiće više od 100.000 ljudi!

Na samom otvaranju, čeka nas spektakularan koncert Marije Šerifović u petak 17.02. na platou ispred hotela “Igalo”.

Drugi vikend Praznika mimoze obilježavaju dani Novog Sada, čiji vrhunac je svakako EXIT-ov program Winter Flower, koji na trg “Nikole Đurkovića” u subotu 25. februara dovodi regionalnu zvijezdu Konstraktu (Ana Konstrakta Đurić) i planetarno poznatog DJ Claptone-a

Kakav bi Praznik mimoze bio bez tradicionalnih maskenbala, koji se ove godine održava u 2 termina – u subotu 18.02. i petak 03.03.

Tokom svih dana festivala, u centru grada, u parku Boke, organizuje se “Park mimoze”, mjesto koje će okupiti sve one koji su željni zabave i dobrog provoda. Klizalište, atrakcije za djecu, kućice sa domaćom hranom i pićem učiniće da “Park mimoze” bude epicentar svakodnevnih dešavanja u Herceg Novom, tokom Praznika mimoze.

Program 54. po redu Praznika mimoze završavamo najvećom žurkom na Balkanu. Karnevalska povorka sa preko 800 učesnika predvodiće kolonu od glavnog gradskog trga, do Igala, gdje ćemo tradicionalno spaliti Krnevol – krivca za sve nevolje u Herceg Novom u prethodnih godinu dana.

Za kraj i zatvaranje Praznika mimoze, koncert Tonija Cetinskog na platou ispred hotela “Igalo”.

Ne postavlja se pitanje da li ćete doći u Herceg Novi tokom Praznika mimoze, već samo koje ćete događaje odabrati! ?

Za pojedine datume, hotelski smještaji su skoro skroz popunjeni. Zbog toga, požurite sa planiranjem i rezervišite svoj smještaj još danas