Institut ‘Dr SIMO MILOŠEVIC’ – Igalo

Institut ‘Dr SIMO MILOŠEVIC’ – Igalo

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju “Dr Simo Milošević” A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu. Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starih osoba.

 

Zdravstvena ponuda Instituta Igalo bazirana je na višedecenijskom iskustvu u lečenju stotina hiljada pacijenata, visokoobrazovanom multidisciplilnarnom medicinskom timu koji primenjuje savremeno medicinsko znanje i terapeutske veštine kombinujući ih sa lekovitim blatom i mineralnom vodom na obali mora, u blagodetima mediteranske klime.

II Faza poseduje i dva restorana (kapaciteta 150 do 600 mesta) i četiri aperitiv bara. Ishrana u restoranu je na bazi švedskog stola, uz mogućnost dijetalne ishrane prilagođene zdravstvenim potrebama gosta.

Institut Igalo nudi i savremeni beauty centar, kao i sportski centar gde se nalaze sportska sala, teretana, bazen 33×25 metara, sauna, stolovi stoni tenis, bilijar, a ovde možete iznajmiti i bicikle. Za naše najmlađe goste na raspolaganju imamo igraonice i radionice. Našu ponudu u ovom objektu kompletiraju stomatološka ordinacija, frizerski salon i butici.