Herceg-Novi Koncert Zdravka Čolića za jubilarni 50. Praznik mimoze

Jubilarni 50. Praznik mimoze biće otvoren koncertom Zdravka Čolića.  Uz fešte, brojne kulturne i sportske programe novina je i manifestacija „Ljubav u vrijeme mimoze“, najavio je direktor TO Pavle Obradović koji je bio gost naše emisije „Aktuelnosti“.

Marketinške aktivnosti na promociji 50. Praznika mimoze su odavno počele. Prema riječima Obradovića planirana su četiri maskenbala i u dogovoru sa hotelijerima pripremili su na ovim manifestacijama i brojna gostovanja :

-Zdravko Čolić nastupiće na otvaranju Praznika, mada lokaciju još uvjek nismo definisali. Na prvom maskenbalu nastupiće „OK bend“, a na završnom  u hotelu „Park“  bivša članica grupe „Colonia“ Indira. „Bal pod maskama“ biće održan u hotelu Lazure , a nastupiće „Frajle“. Maskenbal će biti održan i u hotelu „ Palmon bay“. Gostovanja organizujemo u saradnji sa hotelijerima, kazao je Obradović.

Na manifestaciji „Ljubav u vrijeme mimoze“ nastupiće Saša Matić, a dan kasnije Kaliopi.

– Koncert Saše Matića biće organizovan 7. Marta, a u Dvorani „Park“ 8. Marta nastupiće  Kaliopi. S obzirom da manifestacija traje 50 . dana od 2. februara do 22. marta uvrstili smo  ovu manifestaciju u kalendar Praznika.

Obradović je istakao da su zadovoljni brojem gostiju u pred i post sezoni. U pred sezoni bilo je više gostiju od 30 do 40%, a post sezoni od 40 do 50%. Kako bi privukli što veći broj gostiju , TO planira da organizuje koncerte i u pred i post sezoni.