Apartman Susanj Bar

Kupovina Apartman Susanj Bar
Broj Oglasa : #3433
Cena : 25.00
Lokacija : ,
Postavljeno : 25.05.2016
Istice za : Expired

Opis Oglasa

Apartman Šušanj nalazi se u istoimenom letovalištu na svega 300 metara pešačkom stazom od mora i plaže, odnosno 500 metara, ako želite automobilom kroz naselje. Prva prodavnica je na svega 50 metara od kuće, a na putu do plaže, okvirno na 200 do 300 metara nalaze se još jedna prodavnica, zatim dve pekare, kao i jedan pansion gde se uvek povoljno mogu naći gotova jela

Kapacitet ovog apartmana koji je prilično prostran (54m²) je u osnovi četiri osobe, odnosno dvoje odraslih i dvoje dece, ali se ovde mogu smestiti još jedna odrasla osoba ili jedno ili dvoje dece. Tako je ovaj apartman savršen za porodično letovanje, ali i grupa prijatelja će ovde naći idealne uslove za svoj odmor.

Apartman ima zaseban ulaz i potpuno je nazavistan od ostatka kuće. Sadrži dve spavaće sobe i to jednu sa velikim francuskim ležajem i drugu sa krevetima na sprat koji su idealni za decu. Tu je i hodnik, dnevna soba sa potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarija gde ugodno možete ručavati, dok je kupatilo sa kadom. Posebno lepo mesto je tarasa apartmana gde možete uživati i opustiti se uz omiljeni napitak ili prvu jutarnju kaficu. Apartman ima i TV sa satelitskim kanalima, a obezbeđen je i besplatan bežični internet.

Dvorište Apartmana Šušanj je puno zelenila i mediteranskog rastinja i ovde u hladu možete uživati sa vama dragim osobama. Tu je i deo namenjen za dečiju igru gde se ona potpuno bezbedno mogu zabavljati. Pored toga svi koji kod nas dođu svojim kolima imaće obezbeđen parking prostor.Takođe, u blizini su i dva veća restorana “Voda u kršu“ i “Sunce“, a na šetalištu pored mora smešteni su brojni kafići, barovi i restorani. Ovde se nalazi i ringišpil za decu, kao i brojni sportski tereni – teniski teren, fudbalski teren, atletska staza, trim staza kroz šumicu i hladovinu sa par staza za razgibavanje.

Cijena od 25 do 35 eura.
DOBRO DOSLI 🙂

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA