Budva apartmani

Iznajmljivanje Budva apartmani
Broj Oglasa : #3672
Lokacija : ,
Postavljeno : 03.07.2016
Istice za : 14 dana, 21 sati

Opis Oglasa

Apartmani se nalaze u novoj apartmanskoj zgradi na Jadranskom putu (glavna magistrala kroz Budvu), tačno preko puta Sajma i čuvene Slovenske plaže. Apartmani su udaljeni svega 500 metara od mora, a u blizini se nalaze kafići, restorani, pradavnice i još mnogo drugih sadržaja koji vam mogu zatrebati na letnjem odmoru (sve u krugu od 200 metara).

Studio za 2 osobe

Studiji su savršeni za parove. Sastoje se od udobnih kreveta, opremljene kuhinje, zasebnog kupatila i lepe terase sa pogledom na okolne pejzaže Budve.imamo dva studija u ponudi.

Kompletno su opremljeni svim novim savremenim sadržajima, a tu su TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, kao i besplatan bežični internet. Takođe, vršmo i svakodnevnu zamenu peškira.
Apartman za 4 osobe

Ovi prostrani i lepo uređeni apartmani kojih ukupno imamo tri u ponudi, idealan su smeštaj za porodice ili grupu prijatelja koji žele da zajedno provedu letnji odomor.

Svi apartmani imaju zasebnu spavaću sobu, zatim prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, zasebno kupatilo i lepu terasu sa pogledom na okolne pejzaže.

Tu su još i TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, kao i besplatan bežični internet. Takođe, vršmo i svakodnevnu zamenu peškira

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA