Sutomore-Prodajem Vilu Gajić sa osam Apartmana i Studija

Prodaja Sutomore-Prodajem Vilu Gajić sa osam Apartmana i Studija
Broj Oglasa : #6346
Cena :
Lokacija : ,
Postavljeno : 17.02.2021
Istice za : 301 dana, 2 sati

Opis Oglasa

U centru Sutomora kod škole „Kekec“, na samo 300 metara od glavne plaže,6-8min. hodom po ravnom (Spičansko polje). Apartmani Gajić nalazi se u urbanizovanom delu grada-Mirošica 1. Lokacija apartmana ‘’Gajić“ je izuzetno povoljna: 250 metara od autobuske stanice, 450 metara od Železničke stanice i 37 km od Aerodroma Podgorica. Od apartmana „Gajić“, 25 metara dalje, nalazi se supermarket , a pored njega je i restoran. Preko puta vile je još jedan restoran domaće kuhinje. Na 200m, na magistrali nalazi se megamarket „Voli“ sa velikim asortimanom proizvoda, a na 150 m od apartmana „Gajić“ megamarket „Aroma“ i “ zelena” pijaca. Takodje , bitno je i da se na 150m , kad se krene glavnom ulicom na plažu, nalazi Dom zdravlja i Pošta.
Smeštajne kapacitete apartmana „Gajić“( visoki parter + 2. sprata) čine kompletno opremljeni apartmani (dva dvokrevetna i jedan petokrevetan) sa zasebnim kuhinjama i pet trokrevetnih studija sa zajedničkom čajnom kuhinjom. Ukupna uknjižena korisna površina objekta je 192 kvm, a u njemu su rasporedjena 24 ležaja (+2 pomoćna). Svi Apartmani i Studiji su sa klima uredjajima i sadrže: odgovarajući nameštaj, televizore, Internet, rashladne uredjaje za hranu i piće, zasebna kupatila i terase sa baštenskim garniturama. Pored navedenih Apartmana I Studija nalaze se dodatno i prostorija za pranje veša , kao i ostava-prostorija za ostale potrebe (vešeraj, sredstva za održavanje higijene I sl. ). Osim toga je obezbedjen i parking ispred kuće sa pet parking mesta.
Površina zemljišta (1/1) iza kuće i ispred kuće je ukupnoj površini od 120 kvm i sastoji se od: uredjene bašte sa slobodnom ‘’zelenom” površinom, kao i delom bašte sa dve baštenske garniture koje su u sklopu dvokrevetnih apartmana. Bašta je diskretno osvetljena u večernjem periodu. Takodje, deo bašte je predvidjen za sušenje veša. Značajno je i to da, na navedenoj površini placa od cca 100 kvm iza kuće postoji mogućnost izgradnje i proširenja postojećeg objekta.
Zahvaljujući odličnoj lokaciji , izgledu I opremljenosti objekta, apartmana “ Gajić” već godinama pruža gostima kvalitetne usluge na obostranu korist u punom kapacitetu. Za detaljnije informacije možete se obratiti direktno vlasniku na telefon: +381/641712000 (Beograd) /+382 68308532 (Sutomore-Crna Gora). Cena je po dogovoru.

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA