Smeštaj,Apartman: Stan na Savini, Herceg Novi

Iznajmljivanje Smeštaj,Apartman: Stan na Savini, Herceg Novi
Broj Oglasa : #710
Cena : 35.00
Lokacija : ,
Postavljeno : 09.09.2014
Istice za : 824 dana, 9 sati

Opis Oglasa

SLODODNI TERMIN: SAMO POSLE 15. SEPTEMBRA !!!
Apartman (stan) je u zgradi koja se nalazi u najlepšem i najluksuznijem delu Herceg Novog, poznatom kao Savina. Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom, sa prelepim i čistim plažama, sa prozirno čistom vodom i mirom koji krasi ovaj deo Herceg Novog.
Zgrada je udaljena 50m od Ćorovića plaže koja je jedna od najpoznatijih i najuređenijih plaža u Herceg Novom. Ulaz na plažu je slobodan (moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane i dobiti posluženje na samoj plaži). Plaža je okružena kafićima, restoranom, picerijom,i prodavnicom suvenira. Na samoj plaži se nalazi restoran „Taverna“ poznat po kvalitetnom i pristupačnom meniju. Pored je picerija Splendido.
Plaža se sastoji od centralnog dela sa sitnim šljunkom i bočnim betonskim platoima.
Sa plaže redovno polaze turistički brodići kojima možete za 10 – 30 minuta stići do bilo kod dela zaliva. Organizuju se izleti do poznatih izletišta/plaža Žanjic, Rose, Mirište, ostrva sa tvrđavom Mamula, čuvene Plave Špilje u kojoj se može i okupati.
U neposrednoj blizini nalaze se sve prodavnice i objekti potrebni za ugodan boravak – prodavnice mešovite robe, zelena pijaca, mesara sa mogućnošću uslužnog pečenja roštilja, apoteka, knjižara, butici i dr.

Apartman (stan) raspolaže sa 5+1 kreveta.

DOBRODOŠLI !!!

Cenovnik za 2014.g:
PERIOD/ C E N A (EUR) (max. 4 osobe)
do 1. jula / 30 EUR
od 1. – 10. jula / 35 EUR
od 10.jula – 20.avgusta / 40 EUR
od 20.avgusta – 1. septembra / 35 EUR
od 1. septembra / 30 EUR

Napomena: za svaku dodatnu osobu doplata je po osobi 8 evra za period od 1. – 15. jula i od 20. avgusta – 1. septembra, i 10 evra po osobi za period od 15. jula do 20. avgusta.

Za rezervaciju i dodatne informacije:
Tel: +381 (0)63 77 505 11
e-mail: iznajmljivanjehercegnovi@yahoo.com

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA