Smještaj: Perovic apartmani

Iznajmljivanje Smještaj: Perovic apartmani
Broj Oglasa : #653
Lokacija : ,
Postavljeno : 07.09.2014
Istice za : 1096 dana, 0 sati

Opis Oglasa

Smještaj:  apartmani

Dobro došli na bisernu obalu Boke Kotorske, želimo vam prijatan boravak!
Raspolažemo sa tri trokrevetna konforna apartmana. Apartmani imaju izdvojenu kuhinju, ugrađen klima uređaj, televizor, kupatilo i spavaću sobu. Takođe u ponudi imamo i tri trokrevetne sobe koje se nalaze u prizemlju kuće sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom i velikom terasom, kao i mogućnost zakupa cijelog sprata. Vode ima tokom cijelog dana, a obezbijeđeno je i dovoljno parking mijesta.
Plaža je udaljena od kuće oko kilometar.
Cijene zakupa soba su: Jun 5€ po krevetu; Jul 6€ po krevetu; Avgust 6€ po krevetu i Septembar 4€ po krevetu. Radovići se nalaze u blizini Tivta u južnom dijelu Boke Kotorske. Radovići su mirno mijesto pogodno za odmor, zabavu i rekreaciju. Posebna pogodnost je činjenica da su Radovići odlično locirani u odnosu na transportne želje posijetilaca, povezani su kvalitetnim putem sa Jadranskom magistralom, a takođe je u blizini lociran komercijalni aerodrom od koga su Radovići udaljeni tek 10 kilometara.

Radovići su udaljeni od Tivta i Kotora tek 13 kilometara što garantuje dodatne mogućnosti za zabavu i kupovinu. Za sve dodatne informacije po bilo kom pitanju kontaktirajte nas na sledeće telefone:
00382 (0)32 677 096 ili
00382 (0)69 554 574
ili poštom na adresu:
Jovan Perović
85335 Radovići bb
Crna Gora

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA