Smeštaj: Apartmani Panorama,Tivat

Iznajmljivanje Smeštaj: Apartmani Panorama,Tivat
Broj Oglasa : #729
Lokacija : ,
Postavljeno : 10.09.2014
Istice za : 830 dana, 16 sati

Opis Oglasa

Dva apartmana i studio u privatnoj kuci.Nalazimo se na dijelu starog puta Tivat-Kotor u najsuncanijem dijelu Boke Kotorske,izmedju buducih turistickih naselja Kavac Breeze i Tivat Heights!
Udaljeni od centra Tivta 5 km i od Starog Grada u Kotoru 5.5 km.
Studio je povrsine 17 m2,posjeduje kupatilo sa kadom,kompletno opremljenu kuhinju,klimu i tv.U studiju se nalazi jedan krevet na razvlacenje za 2 osobe.Cijena 20 eura.
Apartman povrsine 28 m2,posjeduje odvojenu spavacu sobu sa francuskim krevetom za 2 osobe,kupatilo sa tus kabinom.U dnevnoj sobi se nalazi krevet na razvlacenje za 2 osobe,kompletno opremljena kuhinja,klima,tv.Cijena 25 eura.
Apartman povrsine 45 m2,posjeduje odvojenu spavacu sobu sa francuskim i pomocnim lezajem,u dnevnoj sobi dva pomocna lezaja na razlacenje.Maksimalni kapacitet 5 osoba.Kompletna kuhinja,kupatilo sa kadom i ves masinom,klima,tv.Cijena 35 eura.
Iz svih apartmana moguc izlazak na zajednicki balkon sa koga se pruza prelijepi pogled na tivatski zaliv.Parking u dvoristu.Izvorska voda .Mogucnost koriscenja dvorista,mini teretane,rostilja,dvorisnog mobilijara.Plasticni bazen pogodan za decu.Kablovska televizija i besplatan wi-fi internet.
Ukoliko zelite odmor u miru i tisini a opet blizu svih gradskih desavanja izaberite nas.6

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA