Smeštaj: Apartman-stan Adamovic

Iznajmljivanje Smeštaj: Apartman-stan Adamovic
Broj Oglasa : #917
Cena : 50.00
Lokacija : ,
Postavljeno : 23.09.2014
Istice za : 771 dana, 21 sati

Opis Oglasa

Dobrodošli u SUTOMORE!!!!! – naselje Zagradje, Haj Nehaj – plaza Maljevik

U zagrljaju planine i mora, prošarano gustom borovom i šumom čempresa, nalazi se jedno od najlepših destinacija na Crnogorskom primorju. Naselje Zagradje u Sutomoru počinje na oko 100 metara od plaže koja je zaklonjena gustom borovom šumom i završava se na preko 500 metara nadmorske visine. „Planinac“, vetar koji često duva popodne duž čitavog Zagrađa donosi velike količine ozona sa planine koji se meša sa mirisom borova i mora. Samo zamislite to čudotvorno dejstvo na ljudski organizam. Zbog specifične mikro klime Zagrađe moramo svrstati u izuzetan poklon prirode…

U ovakvom ambijentu u Sutomoru,naselju Haj Nehaj (Zagradje) imate na raspolaganju lux stan 45m2+terasa 25m2.Stan se nalazi u zgradi koja je uz samu magistralu.Stan je potpuno opremljen i sredjen za stanovanje.Na raspolaganju su 6 mesta za spavanje.U dnevnom boravku su dva kauca po dva mesta za spavanje koja se razvlace,a ujedno sluze i kao garnitura za prijatan boravak preko dana u dnevnoj sobi.U spavacoj sobi je veliki udoban francuski lezaj.Komplet opremljena kuhinja (frizider,sporet,komplet posudje za citavu porodicu).Kupatilo sa tus kabinom i masinom za pranje vesa. Stan poseduje Led TV sa kablovskim programom (200 kanala),kao i besplatan internet.Stan je klimatizovan.

U samoj blizini stana je mirna sutomorska plaza Maljevik,na 2km plaza Canj,4km plaza Buljarice.Do centra Sutomora i centralne sutomorske plaze je potrebno 5 minuta pesacenja.
Autobuska stanica je ispred same zgrade,kao i market-prodavnica.Preko puta zgrade nalazi se restoran.
Terasa je ogromna 25m2,gleda na citavo Sutomore,u daljini se pogledom nazire Bar,kao i more.Sa druge strane terasa gleda na tvrdjavu Haj Nehaj,koja je izuzetno zanimljiva za ljude avanturistickog duha.

U Zagrađu na raspolaganju imate 5 plaža koje su sve u krugu od 500 metara. Voda je izuzetno čista pa je i podvodni svet izuzetno bogat. Čamcem se može doći do neverovatnih plaža koje se nalaze iza Crnog Rta. To su plaže koje su zaklonjene liticama visokim i preko 30 metara. Neke od njih imaju i podvodne pećine i čudne prirodne bunare do kojih se može doći čak ronjenjem na dah. Pored kupača u Zagrađe dolazi veliki broj ronioca, ali takođe i pecaroša. Pored standardne ponude koje pružaju destinacije na moru, u Zagrađu ćete naći i 2 izuzetno stare tvrđave, od kojih je jedna čuveni „Haj-Nehaj“, kao i Crkvu Svete Petke iz 14 veka. Takođe, nedavno je otkrivena i podvodna arheološka lokacija u plićaku plaže Maljevik. Pretpostavljamo da će ovo otkriće biti izuzetno jer je dostupno i roniocima amaterima.

Zagrađe preporučujemo kao idealnu destinaciju porodičnim ljudima željnim mira i tišine. Međutim, isto tako i mladim ljudima željnim provoda bez velikih izdataka!

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA