Gudelj apartmani

Iznajmljivanje Gudelj apartmani
Broj Oglasa : #378
Lokacija : ,
Postavljeno : 24.08.2014
Istice za : 786 dana, 17 sati

Opis Oglasa

Na oko 30m udaljenosti od mora nalaze se 4 nova apartmana i jedna soba sa kupatilom. Sve kapaciteti su klimatizovani i opremljeni kablovskom TV i bezicnim internetom. Sadrze spavacu sobu, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Sa prozora se pruza prelijep pogled na ostrva i tjesanac Verige. Ispred kuce nalazi se zajednicka terasa sa puno zelenila.

Ponuda:
– Apartman za 2+1 osobe, 30m2, 50 eura/noc (spavaca soba sa francuskim lezajem, kuhinja sa svim elementima i uredjajima – šporet sa rernom, frižider, dnevna soba sa trpezarijskim stolom za 6 osoba, trosjed koji sluzi kao pomocni lezaj, kupatilo sa tus kabinom,klima,w.internet)

– Apartman za 2 osobe, 25m2, 50 eura/noc (Dnevna soba sa mini-kuhinjom, sto i 4 stolice, dvosjed, komoda, kupatilo sa tus kabinom, galerija sa francuskim lezajem,klima,internet)

– Apartman za 2+2 osobe, 45m2, 60 eura/noc (Dnevna soba sa mini-kuhinjom, fotelja i trosjed koji sluzi kao pomocni lezaj za 2 osobe, sto i stolice za 4 osobe, kupatilo sa tus kabinom i masazerom, galerija sa francuskim lezajem)

– Apartman za 2+2+1 osobe,50m2, 60 eura/noc (spavaca soba sa francuskim lezajem, kuhinja sa svim elementima i uredjajima – šporet sa rernom, frižider, dnevna soba sa trpezarijskim stolom za 6 osoba, trosjed koji sluzi kao pomocni lezaj za dvije osobe, kupatilo sa tus kabinom,klima,internet)

– Soba za 3 osobe, 25m2, 40eura/noc (Soba sa balkonom sa francuskim lezajem i lezajem za jednu osobu, garnitura za sjedanje – sto, dvije fotelje i dvosjed, mini bar, kupatilo sa kadom)

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA