DOČEK NOVE 2020. GODINE U HERCEG NOVOM

Iznajmljivanje DOČEK NOVE 2020. GODINE U HERCEG NOVOM
Broj Oglasa : #5270
Lokacija : , ,
Postavljeno : 23.11.2018
Istice za : Expired

Opis Oglasa

DOČEK NOVE 2019. GODINE U HERCEG NOVOM

Novljani, kao i njihovi gosti i ovu Novu godinu će moći da dočekaju na otvorenom. U organizaciji TO HN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima uz veličanstven doček Nove 2019. godine  na platou ispred hotela “Igalo” i na  Škveru.

Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima pa će doček Nove godine obilježiti hitovi Riblje čorbe, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića, te nastupi Ljube Stankovića, kao i didžejeva.

Novljane i goste u Novu 2019. uvešće hitovi beogradske rok grupe “Riblja čorba” i njihovog frontmena Bore Đorđevića koji će izaći na binu, na platou ispred hotela “Igalo”  u 23 sata, a kao predgrupa nastupiće “Light under the black mountain”, od 21 sat.

Na istoj bini, noć prije, 30. decembra, za dobru atmosferu pobrinuće se splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković a tokom dana, tačnije od 12 sati, organizuje se “Dječja Nova godina”. Ovaj put za najmlađe priprema se interesantan program uz dječju pozorišnu predstavu “Začarani Deda Mraz”.

Koncert najveće domaće muzičke zvijezde, Sergeja Ćetkovića, zakazan je u ponedeljak, 1. januara, dok će prije njega od 21 sat nastupiti bend “Toć”.

To je, međutim, samo dio onoga što očekuje Novljane i goste tokom novogodišnjih praznika.

Na Škveru će se 31. decembara i 1. januara uz zvuke elektronske muzike, odnosno nastupe popularnih didžejeva, organizovati dnevne žurke kao i doček Nove godine.

Sva vozila na putnom pravcu Herceg Novi-Trebinje, 30. i 31. decembra, kao i 1. januara biće oslobođena plaćanja putarine od graničnog prelaza Sitnica do Herceg Novog.

Tokom novogodišnjih praznika uz angažman muzičkih zvijezda sa eks jugoslovenskih prostora, uz velike, svima dobro poznate hitove i vatromet, Herceg Novi će na najljepši način zakoračiti u Novu 2019. godinu.

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA