Apartmani Smeštaj Dubrovnik: Ispod mira 12

Apartmani Smeštaj Dubrovnik: Ispod mira 12
Broj Oglasa : #1203
Cena : 40.00
Lokacija : ,
Postavljeno : 08.11.2014
Istice za : 13 dana, 1 sati

Opis Oglasa

Apartmani se nalaze u više stoljeća staroj, renoviranoj kući sa statusom spomenika kulture pod zaštitom UNESCO-a. Kuća je u centru Stare gradske jezgre Dubrovnika u neposrednoj blizini gradskih zidina i samo dvadesetak metara udaljena od malog stjenovitog kupališta pod zidinama.
Nalazi se u noću mirnom djelu grada, a samo nekoliko minuta hoda je udaljena od tržnice i trgovine.

Kuća ima ukupno četri etaže u kojoj su smještena dva apartmana sa zasebnim ulazima. U cijeloj kući se mogu smjestiti do ukupno 8 osoba.

AP1**: Donji, studio apartman se nalazi u prizemlju, potpuno opremljen za dvije osobe i vrlo funcionalno uređen. Ima prostor za boravak i blagovanje sa klupom i stolom (standardne veličine), potpuno opremljenu mini kuhinju, fižider, klimu, LCD televizor. U prostoru za spavanje je dvostruki (francuski) krevet. U sklopu apartmana se nalazi i kupaona sa WC-om i kadom,

AP2***: Gornji apartman se prostire na preostale tri etaže kuće, i registriran je za do šest (4+2) osoba. Na prvom katu se nalazi dnevni boravak s LCD televizorom sa satelitskim programima, stolom za ručanje i trosjedom (koji se po potrebi može upotrijebiti i kao pomoćni krevet). Na istom katu je i potpuno opremljena kuhinja sa štednjakom i velikim frižiderom i drugim priborom (toster, kuhalo za vodu..). Ovaj je prostor klimatiziran. Ispred ulaza je mali trijem sa kamenom klupicom. Na drugom katu je spavaća soba sa dvostrukim (francuskim) krevetom i jednim pomoćnim krevetom. Tu je i kupaona s tuš kadom, WC-om i strojem za pranje rublja. Treći kat je mansarda sa starom velikom uzidanom krušnom peći (koja nije u funkciji već je sačuvana kao slikoviti ostatak iz povjesti kuće). Ovdje se nalaze dva odvojena kreveta, prostor je klimatiziran i opremljen sa drugim LCD TV sa DVD playerom,. Na ovoj etaži se nalazi i drugi WC sa lavaboom za pranje ruka i umivanje. Sa ovog kata se pruža lijep pogled na krovove i crkvu sv. Ignaca (jezuiti).

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA