Apartmani Krasici Rapovac

Iznajmljivanje Apartmani Krasici Rapovac
Broj Oglasa : #1137
Cena : 35.00
Lokacija : ,
Postavljeno : 21.10.2014
Istice za : 35 dana, 20 sati

Opis Oglasa

Apartmani Krasici Rapovac

Krašići su malo ribarsko naselje udaljeno 14 km od Tivta i 13 km od Kotora. Nalazi se sa unutrašnje strane poluostrva Luštica. Sastoji se od Gornjih i Donjih Krašića. Gornji Krašići su napušteni sedemdesetih godina prošlog stoljeća i narod se naselio u priobalno područje koje je udaljeno samo stotinjak metara od prvobitnog naselja. Put do Gornjih Krašića je asfaltiran i predstavlja prijatnu polučasovnu šetnju . Donji Krašići su tipično mediteransko ribarsko mjesto u kome se mještani isključivo bave ribarstvom i turizmom. Pored starih kamenih kuća u posljednjih tridesetak godina sagrađen je veliki broj vikendica i apartmana, a također u naselju se nalaze atraktivni restorani, konobe i plažni barovi gdje se mogu probati riblji specijaliteti i domaća pića.

Dio Tivatskog zaliva koji zapljuskuje obale Krašića predstavlja najčistiji dio Bokokotorskog zaliva zahvaljujući uvijek prisutnim umjerenim morskim strujama i vjetru maestral koji duva svaki dan u isto vrijeme.

Obala je uglavnom kamenita sa nekoliko šljunkovitih plaža.

Sa druge strane poluostrva Luštica, udaljena 5 km, je poznata plaža, oaza mira i čistog plavetnila, idealna za ljubitelje kupanja i ronjenja.

Krašići su idealni u predsezoni i postsezoni za starije osobe i parove željne mira, tišine i prirodnih ljepota

Od centra: 0 metara
Od plaže: 20 metara
Od autobuske: 50 metara
Od aerodroma: 5000

Slike Oglasa

Mapa


POSALJI UPIT VLASNIKU SMJESTAJA